header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Familiepaastoernooi (17 april)

Nieuws afbeelding 29-3-2017

Tweede paasdag is het weer zover en vindt voor de zesde keer het traditionele Familie Paastoernooi van VHC Twello plaats. Het Paastoernooi is een echt familie toernooi onder het welbekende motto meedoen is belangrijker dan winnen…. .

Jullie zijn van harte welkom om met familie, vrienden en buren samen een paar potjes te komen hockeyen. Het programma is als volgt:

9.30 uur: ontvangst met koffie, thee, ranja met wat lekkers

10.00 uur: starten de eerste wedstrijden (ze duren slechts 15 minuten en we zorgen voor voldoende pauzes zodat iedereen het bij kan benen.)

Rond 13.00 uur kan iedereen moe en voldaan weer thuis verder met een paasbrunch, eieren zoeken en alles wat je verder graag samen doet met Pasen!

Er wordt tijdens het toernooi in twee poules gespeeld. De poules worden ingedeeld op basis van de jongste speler in het team.

Poule A: Het jongste teamlid is jonger dan 10 jaar;

Poule B: Het jongste teamlid is 10 jaar of ouder.

We zien het liefst teams verschijnen met een mooie mix aan leeftijden van volwassenen en kinderen. Als we het noodzakelijk achten voor het spelplezier kan de organisatie teams een handicap geven...

Wil je meedoen aan dit prachtige toernooi? Vul dan via deze link het inschrijfformulier in.

• Geef aan of je je inschrijft voor poule A of poule B;

• Je team bestaat uit minimaal 6 spelers (het aantal wissels is onbeperkt);

• Bedenk een team naam;

• Zorg dat je als team herkenbaar bent: denk aan sokken, shirts, hoedjes of zo

De inschrijving sluit op maandag 10 april. Vol = Vol.

De organisatie van het Familie Paastoernooi is dit jaar in handen van de evenementencommissie in samenwerking met de families Bevers, aan de Stegge en Sanders. Denk nu niet: "ah die komen we gelukkig dus niet tegen op het veld!” Want we doen zeker weten ook zelf mee!

Tot 2epaasdag! Wij hebben er al weer heel veel zin in.