header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

MB1 Herfstkampioen bij VHC Twello

Nieuws afbeelding 10-10-2016

Het eerste deel van de hockeycompetitie zit erop. Na vijf speelrondes zijn de meiden B1 overtuigend kampioen in de 4e klasse geworden met een gemiddelde van net geen tien doelpunten per wedstrijd! Na de herfstvakantie gaan zij verder in een hogere klasse. Welke dat wordt is nog even een verassing, dat wordt door het ratingsysteem van de KNHB bepaald.

Ook de meiden C3 en A1 deden het in deze voorcompetitie erg goed. De strijd in deze poules bleef tot het eind erg spannend. Beiden teams moesten afgelopen zaterdag tegen de medekoplopers in de poule. Helaas moest zowel MC3 als MA1 hun meerdere in Epse respectievelijk Goor erkennen. Ze zijn heel mooi op de 2eplek geƫindigd en gaan naar verwachting ook in een sterkere poule uitkomen na de herfstvakantie.

Bij de achttallen streden zowel de meiden 8E1 als de jongens 8D1 mee in de sterkste poule van de regio. Tegen de eerste teams van grote clubs als Deventer, Zwolle, Arnhem en Apeldoorn werden mooie wedstrijden gespeeld. De meiden draaiden in de top mee, de jongens in de middenmoot. Een knappe prestatie!

De overige teams lieten een ook mooie stijgende lijn zien op het hockeyveld. Veel van deze jeugdwedstrijden worden gefloten door onze A en B jeugd. Dit seizoen zijn maar liefst 32 nieuwe jeugdscheidsrechters gestart met het fluiten van wedstrijden. Dat de teams dit weten te waarderen bleek wel tijdens de week van de scheidsrechter. Alle teams hadden iets lekkers voor hun scheidsrechters meegenomen!