header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Hockey ook stoer voor jongens!

Nieuws afbeelding 19-6-2015

Want als je dacht dat hockeyen alleen voor hippe meiden is, zit je daar mooi naast. Natuurlijk hockeyen die ook, maar voor jongens is er in het hockeyen heel wat te beleven. Het is een stoere, snelle sport waarbij je een goede conditie hebt, lekker buiten speelt en vooral samen in een team speelt. Daarnaast is hockeyen gewoon een leuke sport. Je moet goed kijken, overspelen, aannemen harde passes of juist zacht. En aan je conditie werken, want hockeyers moeten veel lopen op het veld.

Als je toe bent aan een nieuwe sport kom dan eens kijken bij VHC Twello. We starten na de zomer weer met het nieuwe seizoen met veel nieuwe teams.

Zo start in september, een nieuw jongens B team, dat zijn jongens van 14-16 jaar. Omdat het een nieuw team is kan jongens B nog wel wat versterking gebruiken. Vind jij balsporten leuk, speel je graag in een team en wil je graag samen werken aan een goeie wedstrijd, meld je dan aan en start volgend jaar in het mooie zwarte tenue van VHC Twello.

Ook voor jongens in de leeftijd van 10-12 is er ruimte in het nieuwe jongens D team. Ben je nu een stuk ouder, dan kun je het heren 1 team komen versterken, want ook daar heeft iedereen een druk bestaan en kan niet ieder lid iedere zondag meespelen. VHC Twello kijkt naar je uit!