header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Wie wordt de clubheld van VHC Twello?

Nieuws afbeelding 22-3-2015

Het AD organiseert een verkiezing; Clubhelden van de Amateursport waarmee verenigingen kans maken op €25,000 voor de verenigingspot. Bij deze verkiezing draait het om de vrijwilligers, oftewel de clubhelden. Iedere vereniging mag zelf haar clubhelden aandragen. De clubheld met de meeste stemmen wint.

 

VHC Twello wil deze verkiezing natuurlijk graag winnen. Om de winkans te vergroten heeft de PR- & Communicatiecommissie alvast een kandidaat voor jullie genomineerd. Deze kandidaat verdient niet alleen de titel, maar ze kan volgens ons ook veel stemmen binnenhalen. Onze clubheld is de secretaris van VHC Twello, Anita Merks!

 

Stemmen

Iedereen kan van 14 maart tot en met 26 april 2015 zijn of haar stem op de genomineerden uitbrengen via www.adclubheld.nl. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig. Stem niet alleen zelf, maar laat ook jouw ouders, familie en vrienden stemmen. Hoe meer stemmen hoe groter onze kans op winst! De winnaar per gemeente en de winnaar per provincie worden na 26 april bekend gemaakt. Een vakjury beslist wie de landelijke winnaar wordt.

 

Betrokken vrijwilliger

Anita is onze clubheld omdat ze al vanaf de allereerste bijeenkomst betrokken is bij VHC Twello. Op 25 september 2008 wordt ze benoemd als secretaris en zet ze zich in om de hockey onder de aandacht te brengen. Het eerste jaar wordt er elke woensdag op een stukje gras gehockeyd bij SV Twello. Een container doet dienst als opslag voor de spullen en Anita neemt jerrycans vol ranja mee vanuit huis. Ze lobbyt bij de gemeente en organiseert hockeydemonstraties tijdens de kerstmarkt, de vrijdagmiddagmarkt en in de Jachtlust.

 

Initiatiefnemer

Daar blijft het niet bij. Na de aanleg van de velden in de zomer van 2010 en de bouw van een tijdelijk clubhuis organiseert Anita het openingsfeest. Drie jaar later zet ze het eerste lustrumfeest op. Anita zit in verschillende commissies, zoals de evenementencommissie en de barcommissie, ze doet de dagelijkse administratie en de communicatie. Ze pleit voor een goed koffieapparaat met lekkere koffie en zet daarvoor een cappuccinoteam op. Daarnaast zet ze een aantal evenementen op die jaarlijks terugkeren: de vriendjes-en-vriendinnetjesdag, het familiepaastoernooi en het Wooden Shoe D-toernooi.

 

Redenen genoeg om op Anita te stemmen. Winnen we, dan is de eer voor haar en het prijzengeld voor de bouw van het nieuwe clubhuis. Aarzel dus niet en breng je stem uit op Anita Merks. We gaan voor de overwinning!