header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Zaalhockey voor jongste jeugd

Nieuws afbeelding 17-12-2014 We gaan de zaal weer in tijdens de winterstop:

Hierbij de indeling van de zaaltrainingen voor de jongste jeugd. De zaterdagtrainingen zijn op 10, 17, 24 en 31 januari, en 7 en 14 februari; de woensdagtrainingen op 14, 21, 18 januari, en 4, 11, en 18 februari.

We vragen aan iedereen om per training €1,- in de pot te doen. Gelukkig is vertrouwen een belangrijke waarde binnen onze club en vooralsnog kunnen we daar ook nog steeds op bouwen bij jullie; in dit kader gaan wij dus ook van een ieders beste bedoelingen uit (als je een keer geen geld mee hebt betaal je de volgende keer, etc).

We hebben gekozen voor de zaal aan de Wassenaar Obdamstraat (naast de Kleine Wereld). Zorg dat je binnen-(gym)schoenen aan doet, en plak een stukje tape onderaan je stick zodat die geen krassen op de vloer kan maken.

Het schema is als volgt:

Zaterdag

Team

Trainers

12-13 uur

benjamins

Eline, Natasja

13-14 uur

funkey

Karin, Evelyne, Charlotte

14-15 uur

MF1, MF4

Cathrien, Hester

15-16 uur

JF, ME3

Dirk, Boudewijn, Michel (januari), ?? (februari)

Woensdag

15-16 uur

MF2, MF3

Pascal, Mariska, ?? als Mariska niet kan

16-17 uur

ME1, ME2

Maud, Christa, Anne

Na de voorjaarsvakantie gaan we weer lekker naar buiten!

Alvast veel (warm) trainingsplezier gewenst!

Groet, namens de Technische Commissie

PS: en oh ja, we zoeken nog mensen om ons te versterken, zodat we dit soort zaken in het vervolg iets eerder kunnen uitzoeken en communiceren. Als je het idee hebt dat de TC (meedenken over teamindelingen, trainingen, en coaching) iets voor jou is schroom dan niet om het gesprek aan te gaan!