header foto header foto header foto header foto header foto 
Persberichten

Sinterklaasfeest bij VHC Twello

Nieuws afbeelding 7-12-2014

Wat was het gezellig woensdag 3 december bij VHC Twello. Alle kinderen van de jongste jeugd waren naar het clubhuis gekomen om Sinterklaas te vieren met hun teamgenoten. Voor de gelegenheid was de laatste training vervangen door een gezellig feest en dat was maar goed ook. Buiten waaide een echte koude winterse wind.

Sinterklaas werd van harte verwelkomd op het Rabohockeypark. Kinderen zongen hem toe, aten de door pieten uitgedeelde pepernoten en dronken heerlijke warme chocomelk. Sint zat centraal in het clubhuis en wist van alle teams een mooi verhaal te vertellen. Toen werd het tijd dat de Sint verder ging naar andere kinderen. Bij het afscheid deelde hij cadeautjes uit; een mooi hockeykwartet waarbij de kinderen al spelenderwijs alles over hockeyen leren.

De winterstop is begonnen, de jongste jeugd speelt in de winter door in de zaal, de oudere jeugd blijft lekker buiten trainen zolang het kan. Voor hen is er vaak ook nog een midwintercompetitie. Vier of vijf speelzaterdagen om toch ook tijdens de winter lekker door te blijven hockeyen.


En voor de foto's: klik hier