header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Nieuw tenue voor VHC Twello

Nieuws afbeelding 5-3-2014 Vanaf september is er een nieuw tenue voor de hockeyers van VHC Twello. Afgelopen maandag werd dat gepresenteerd tijdens een sponsorbijeenkomst bij Deventrada.

Het zwarte tenue met lichtblauwe opdruk van het merk Reece, kwam tot stand door een perfecte samenwerking tussen onze sponsoren Piet Zoomers en Sport 2000 John Buitink en de kledingcommissie van VHC Twello. Afgelopen maandag was de presentatie in Deventrade tijdens een sponsorbijeenkomst van VHC Twello.

Op uitnodiging van Aan de Stegge, sponsor van VHC Twello, kwamen alle sponsoren samen bij Deventrade. Deventrade is uitgegroeid tot één van de toonaangevende sportbedrijven van de BeNeLux.Zij is met haar verscheidene sportmerken (o.a. Hummel, Reece etc.) aanwezig in meer dan 700 sportspeciaalzaken in Nederland en als geen ander nauw betrokken bij sportend Nederland.Aan de Stegge Bedrijfshuisvesting heeft in 2012 voor Deventrade een nieuw bedrijfspand in Deventer gebouwd met 13.500 m2 aan magazijn en expeditie ruimte en 3.000 m2 meter aan kantoorruimte met Experience Center en showroom.Het was een interessante middag; Beide bedrijven hebben zich gepresenteerd aansluitend was er een uitgebreide rondleiding door het pand van Deventrade.

Begin april zullen de eerste passessies plaatsvinden, zodat iedereen voor de start van het volgende seizoen is voorzien van de juiste tenues.

Hierover volgt zo spoedig meer informatie.