header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Geslaagd zaalhockeytoernooi voor E-jeugd in Dalfsen

Nieuws afbeelding 21-1-2013

Afgelopen zondag 20 januari was VHC Twello goed vertegenwoordigd op het wintertoernooi, georganiseerd door Mixed Hockeyclub Dalfsen. Terwijl buiten de weeralarmcode oranje werd afgegeven speelden de twee meisjes E-teams en het jongens E-team van VHC Twello een mooi toernooi. Alle teams hadden dierennamen gekregen en zo gebeurde het dat de leeuwen door de Poema’s werden achtervolgd en de cavia’s wonnen van de muizen.

In alle vroegte vertrok de karavaan vanaf het Rabohockeypark richting de sporthal in Dalfsen. MHC Dalfsen had het allemaal goed georganiseerd, ze had een strak speelschema afgegeven waar men zich goed aan hield. Het eindsignaal van de ene wedstrijd was het startsignaal voor de volgende. Na twee wedstrijden hadden de ruim vijftien aanwezige teams uit de hele regio in de gaten dat er af geteld kon worden, dus de ‘tien-negen-acht…’ klonk luidkeels na elke wedstrijd. De sfeer was goed, de spelers hadden er zin in en merkten dat de bal in de zaal veel sneller rondgespeeld kan worden en dat als je de boarding gebruikt je jezelf een voorzet kunt geven. Door de randen aan de kant van het veld kon de bal namelijk niet uit!

Voor tussendoor werd er vanuit de organisatie de hele dag volop stukjes appel rondgedeeld en waren er lekker krentenbollen en koekjes. De stand? Ook voor deze dag gold, meedoen was belangrijker dan winnen. Iedereen heeft heerlijk gespeeld, het was kortom een gezellig dag die VHC Twello afsloot met frietjes in het eigen clubhuis. Moe en voldaan was iedereen voor de ergste sneeuwval weer thuis.
 
Bedankt Dalfsen voor de organisatie, we hebben genoten!