header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Gezocht: trainers voor Dames 1 en Heren 1

Nieuws afbeelding 24-6-2012 Word jij de nieuwe trainer/coach voor Dames of Heren 1?

Voor beide teams is VHC Twello op zoek naar een trainer/coach. Iemand die de trainingen kan geven en tegelijkertijd de dames en/of heren kan motiveren en inspireren naar een goed resultaat; mooie wedstrijden spelen in een goede teamsfeer.

Ons heren 1 team heeft zich het afgelopen seizoen enorm ontwikkeld maar is toch als laatste geƫindigd in de reserve derde klasse. Het team is een mix van ervaren en jonge, beginnende spelers, die de afgelopen twee seizoenen zelf de trainingen en het coachen hebben verzorgd. Zij hebben grote behoefte aan een leider van buiten het team, iemand die de training verzorgt en/of de wedstrijd coacht. Het team zal ook het komende seizoen in de reserve derde klasse uitkomen

Dames 1 heeft zich dit seizoen als nieuwkomer in de vierde klasse keurig in de middenmoot gespeeld en is als zede geƫindigd. Het is een gezellig team, met ook hier iets meer dan de helft van speelsters met ervaring, en een (jongere) helft die sinds 2-3 jaar hockeyt. Het team zoekt een trainer/coach die om kan gaan met deze onderlinge verschillen, en het sociale aspect minstens zo belangrijk vindt als het competitieve.

Wil jij een van deze twee groei-teams begeleiden, en zo bijdragen aan de ontwikkeling van een jonge, gezellige club? Mail dan naar [email protected], of bel 0571-28001.