header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Seizoen afgesloten met Minislotdag

Nieuws afbeelding 24-6-2012 Afgelopen zaterdag 23 juni sloot VHC Twello het hockeyseizoen af met de traditionele KNHB-minislotdag. Hiervoor kwamen zo’n twintig teams uit Epe, Flevoland, Harderwijk, Zwolle, Nunspeet, Ommen en natuurlijk uit onze eigen gemeente Voorst naar het Rabohockeypark. De eerste teams arriveerden net voor half tien op het park. Na de warming up voor de teams verwelkomde voorzitter Luuk van de Poel iedereen en wenste hen een mooi toernooi toe.

Het werd een gezellige en sportieve dag, het was droog en zonnig. De wedstrijdjes verliepen goed en in het kader van fair play werd er bijzonder sportief gespeeld. Er waren zelfs aparte prijsjes voor het team dat hieraan het beste gehoor gaf. Naast het fair play toernooi was er een wedstrijd om de bal zo hard mogelijk te slaan. Een echte snelheidsmeter registreerde deze snelheid. Tussen de middag schoven de deelnemende kinderen aan voor een lekkere gezamenlijke lunch. Om half twee was de afsluiting, iedereen kreeg een medaille voor deelname aan deze uitstekende en sportieve slotdag. Tot slot trakteerde VHC Twello de kinderen op een lekker ijsje en eindigde deze mooie hockeydag.

Luuk van den Poel: "Dit was het eerste grote toernooi dat wij organiseerde. Van te voren was dat natuurlijk best even spannend, 170 kinderen tegelijk op de velden is best veel. Maar als ik terugkijk op deze dag, hebben we dit met elkaar bijzonder goed gedaan. De meiden van C1, B1 en veel ouders hielpen om dit tot een succesvolle dag te maken. We kijken dan ook al weer uit naar de minislotdag van volgend jaar!”