header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Jouw hulp is hard nodig!

Nieuws afbeelding 29-1-2012
Dringend Vrijwilligers gezocht
 
Beste ouders en 18+ leden,
 
Onze club groeit nog steeds mooi door. Dit is iets waar we trots op zijn! Zeker als je beseft dat al het werk door vrijwilligers wordt gedaan. Vrijwilligers die hart hebben voor "hun” club en het daarmee voor ons mogelijk maken om lekker te kunnen hockeyen! 

De groei zorgt er ook voor dat sommige taken opgesplitst moeten worden. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat het (vrijwilligers-) werk ook leuk, inspirerend en haalbaar blijft. Daarom doen wij graag een beroep op jouw maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

Er zijn op een aantal plekken in onze club extra vrijwilligers nodig:
 
Hulp bij de financiële commissie: INGEVULD!
Wij zoeken per direct een vrijwilliger die de financiële commissie wil komen versterken. Voel jij je betrokken? En wil jij met jouw bijdrage meewerken aan het laten slagen van VHC Twello? Neem dan contact op met Jacqueline van het Erve. 

Oproepkrachten voor diverse klusjes in en om het clubhuis
De accommodatiecommissie is op zoek naar mensen die het leuk vinden af en toe te helpen bij het onderhoud van het clubhuis, het terrein en de velden. Dat hoeft zeker niet elke week! Hoeveel, wanneer en hoe lang kan je zelf bepalen. Vindt je het leuk om de klussen, aarzel niet contact op te nemen met Boudewijn Sanders.

Leden voor de veegploeg
Elke week moet een van de twee velden geveegd worden. Dit gebeurt door met een trekkertje en een grote borstel over het veld te gaan. Een veegbeurt duurt ongeveer anderhalf uur. Het doel is om een veegploeg van acht personen te maken, zodat je slechts eens per twee maanden aan de beurt bent! Wilco van Eck zal je graag verwelkomen .

Gevonden voorwerpen
Wie, oh wie wil helpen om de gevonden voorwerpen een vast plekje te geven in onze club? Wekelijks blijft er het een en ander liggen en er is nog steeds niemand die zich hierover wil ontfermen. Via de website kan eenvoudig aangegeven worden wat er gevonden is. Verder is het aan jou om hier een goede invulling aan te geven. Aanmelden kan bij Natasja Sanders.

Kledingcommissie
Nu de kleding is verspreid over de leden, zijn wij op zoek naar een of twee personen die de uitgifte en inname de tenues willen regelen. Dit kan op een vast moment dat jou uitkomt. Het neemt gemiddeld een uurtje per twee weken in beslag. Aanmelden kan bij Natasja Sanders

Sponsoren zoeken
De club kan niet zonder sponsorinkomsten. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden contact te leggen met de lokale bedrijven, en het onderhouden van de contacten met de huidige sponsoren. Het aantal uren dat je hieraan kwijt bent, is heel verschillend, van heel intensief tot af en toe een uurtje. Het is volledig aan jou hoe je hier een invulling aan wilt geven. Alle hulp is welkom! Aanmelden kan via [email protected] 

Website bijhouden
Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt de ins en outs van de club bij te houden op de website. Je ontvangt hiervoor de informatie uit de verschillende commissies. De website is gebaseerd op een gebruikersvriendelijk systeem waardoor tekst en plaatjes eenvoudig te plaatsen zijn. Gemiddeld is het een half uurtje per week om het een en ander te verwerken. Eens in de twee maanden vergadert de communicatiecommissie. Lijkt het je leuk om deze klus te klaren? Meldt je aan bij Natasja Sanders 

We kunnen het niet alleen! Dus pak een van deze taken op en ontdek dat het bijzonder veel plezier oplevert om samen met deze enthousiaste club mensen te werken aan de opbouw van onze mooie vereniging!

het bestuur