header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Bardiensten

Nieuws afbeelding 29-1-2012
Binnenkort worden de bardiensten voor de tweede helft van het hockeyseizoen weer ingedeeld. Op de zaterdagen worden hiervoor ouders van jeugdleden ingedeeld. Zodra je wordt ingedeeld ontvang je hiervan een mailbericht. De eerste helft is helaas regelmatig gebleken dat er ouders zijn die het laten afweten en aldus niet komen opdagen. Of zich eenvoudig afmelden, vaak op het laatste moment.

Dit is voor de barcommissie en de ouders die wel komen bijzonder vervelend. De barcommissie, bestaande uit vrijwilligers, heeft er een flinke taak aan om het reilen en zeilen van de bar te regelen. Dankzij hen en de hulp van vele ouders kan iedereen op wedstrijddagen wat te drinken en eten bestellen in ons clubhuis. De indeling van de bardiensten wordt zodanig opgesteld dat het zoveel mogelijk samenvalt met de speeltijden van je zoon of dochter, daarbij is het erg lastig ook nog eens de afmeldingen te co√∂rdineren. 

Een dringend verzoeken aan iedereen: Ben je ingedeeld maar kan je niet komen? Probeer dan de bardienst te ruilen met een van de andere ouders binnen het hockeyteam van je zoon of dochter. Op de website is eenvoudig te zien wie wanneer bardienst heeft. Besef dat als je niet komt, iemand anders een dubbele dienst moet draaien! 

Wij vertrouwen erop dat het de tweede competitiehelft beter zal verlopen. Het zou bijzonder vervelend zijn als wij, als bestuur, hiervoor maatregelen in de vorm van sancties moeten bedenken. Laten we met zijn allen zorgen voor een gezellige, en soepel lopende tweede helft van het "barseizoen"!

Het bestuur