header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Zomaar een zaterdagochtend

Nieuws afbeelding 17-12-2011 Je zou denken, in de winterstop is er niets te beleven op de club. Niets is minder waar. Nu is er ruim de gelegenheid om de noodzakelijke klusjes uit te voeren. Deze zaterdagochtend zijn Wilco en Boudewijn begonnen met het vervangen van de deur aan de zijkant van het clubhuis. Nog geen eenvoudig klusje want het slot zit muurvast in de oude deur. Het resultaat is een prima tweedehands deur in een oud kozijn. Dat zal in het voorjaar wel een nieuw kozijntje moeten worden.

Ook Peter is van de partij en gaat verder om de kleedkamers van licht te voorzien. Maar eerst moet hij zich door een berg rommel heen werken. Het blijkt toch wel makkelijk te zijn om spullen die niet meer nodig zijn in de achterste ruimten te deponeren. Zo worden het nooit kleedkamers! 

En Hans maakt vandaag van de gelegenheid gebruik om alle materialen te inventariseren. Het meeste is er gelukkig allemaal nog, maar toch is er in de afgelopen maanden een halve tas aan ballen verdwenen. De hesjes liggen bij Hester in de wasmachine zodat we er in het nieuwe jaar weer fris tegenaan kunnen. 

De kleding wordt verhuisd naar de keepersruimte. Een extra stellingkast wordt opgebouwd om de spullen in te kunnen opbergen. In de "bestuurskamer" is nu daadwerkelijk ruimte om te vergaderen! Kortom een productieve ochtend.

In de rustige maanden januari en februari komen er vast meer van dit soort zaterdagochtenden. Kom gerust eens kijken, er is vast wel een klusje te doen!