header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Kleur je kleedkamers

Nieuws afbeelding 27-9-2011

Wij doen mee aan de Kleur een Clubhuis actie van Flexa en hebben jouw hulp om alle verf bij elkaar te sparen! Let's color!

Flexa weet als geen ander wat kleur met een (club)huis kan doen. Daarom geven ze nu bij ieder blik voor Flexa verf dat je koopt voor thuis, een gratis extra blik voor een clubhuis weg. En wij vinden dat onze kleedkamers wel een likje verf kunnen gebruiken!

Flexa stelt 40.000 blikken muurverf beschikbaar. Dat lijkt veel, maar het kan hard gaan. Dus hoe meer mensen ons helpen de benodigde verf bij elkaar krijgen, hoe beter!

Hoe jij kunt helpen: vraag iedereen die je kent met klus en verhuisplannen om Flexa verf voor thuis te kopen en het gratis blik muurverf aan onze club te doneren via www.kleureenclubhuis.nl. De winkelactie loopt van 12 september tot 23 oktober 2011. In deze periode ontvang je bij aankoop van ieder blik muurverf of lak een actiecode, waarmee je tot 30 november aanstaande een blik Flexa muurverf kunt doneren aan onze club. Kijk voor meer informatie hier.