header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Scheidsrechtercursus

Nieuws afbeelding 24-8-2011

Straks begint de competitie weer en natuurlijk zijn er dan ook weer scheidsrechters nodig. Een groeiende club betekent meer teams en dus meer scheidsrechters. Bij hockey is het zo dat alle leden van 16 jaar en ouder die competitie spelen verplicht het scheidsrechtersdiploma op zak moeten hebben.

 

Bij deze worden alle leden vanaf 15 jaar die nog geen scheidsrechterkaart hebben opgeroepen om deel te nemen aan de cursus.

 

De cursus vindt plaats op maandagavond 19 september, 3 oktober en 17 oktober van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie is het kantoor van VDR Bouwgroep B.V., Dortmundstraat 30 te Deventer. De cursus wordt gegeven door docent Jan Slot. Het examen vindt aansluitend aan de laatste cursusavond (17 oktober) plaats van 21.00 tot 22.00 uur. Het examen wordt afgenomen door Lysbeth van de Putte.

 

Voor deze cursus zijn ook de spelers van meisjes A1 en B1 welkom die nog geen 15 jaar zijn. Ook trimmers en ouders kunnen natuurlijk aan de cursus meedoen. Het is altijd leuk de spelregels te leren kennen en het begeleiden van de wedstrijd van je zoon of dochter geeft een heel andere kijk op spel!

 

Je kunt je opgeven bij Laurens Potters, e-mail [email protected].