header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

Update coronamaatregelen 14 januari

Nieuws

14-1 Beste VHC'ers, 
Velen van jullie hebben ongetwijfeld de persconferentie van vanavond gevolgd. Hierin werd tot onze vreugde aangekondigd dat er versoepelingen zijn ten aanzien van de sport. 
Dit betekent dat we allemaal buiten mogen sporten zonder restricties, inclusief wedstrijden in clubverband (zonder publiek). 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Hervatting veldtrainingen in aangepast schema

Nieuws

10-1 Beste VHC'ers,

vanaf morgenavond, 11 januari, mogen spelers tot en met 17 jaar tot 20 uur buitensporten. Er is een aangepast trainingschema gemaakt, waarbij elk juniorenteam 1 training heeft. Hierbij is rekening gehouden met ruimte voor een mogelijke hervatting van zaaltrainingen. Het schema vind je in de VHC app.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Vanaf 10 januari veldtrainingen op dinsdag- en woensdagmiddag

Nieuws

23-12 Beste VHC'ers,
zoals jullie ons inmiddels kennen, zijn we altijd op zoek naar oplossingen om toch te kunnen blijven hockeyen binnen de gestelde maatregelen. Nu de zaalcompetitie niet doorgaat, is onze hoofdtrainer Arjan van Zanen van plan om vanaf 10 januari elke dinsdag en woensdag tussen 12-17 trainingen te organiseren op het veld. Uiteraard naargelang het weer het toelaat.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Update coronamaatregelen december (2)

Nieuws

18-12 Beste VHC'ers, 
Jullie hebben ongetwijfeld de persconferentie en/ of de nieuwe maatregelen gezien. 

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Train vier keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Instromen kan op iedere leeftijd! Weet je niet precies bij welk team je kan trainen, geef even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected]


Inschrijven